Låt mig berätta om träningshelgen

Första träningshelgen år 2022 blev så lyckad om jag får säga det själv.

Helgen började med ett varmt välkomnade till Görvälns slott med hälsosamma snacks. Ganska direkt efter det höll jag i ett cirkelpass utomhus. Passet bjöd både på styrka och kondition. Att träna utomhus i minusgrader kräver lite extra av deltagarna men just det där lilla extra fanns det mycket av hos oss alla. Det hade precis börjat mörkna ute när vi startade så de två stora eldarna vid hotellets entré gjorde att miljön blev ännu vackrare. Innan middagen hann vi även med ett avslappnade yogapass som Maria höll i.

Middagen åt vi i chambre separe. För dem som ville fanns smakrika viner att välja mellan till den växtbaserade menyn. Några av oss hann dessutom med ett glas bubbel i slottets bar innan middagen. Själv passade jag på att vila lite i min supersköna säng. Mitt rum var helt inrett i rosa så jag trivdes som ni förstår.

Lördagen kunde inte ha startat på ett bättre och mer magiskt sätt. Under natten hade det snöat ca 10 cm nysnö. Vi möttes upp redan kl 08:00 för en powerwalk. Stora snöflingor seglade sakta ner. Det var som att befinna sig i en saga. Vi gick den raska promenaden för att få upp värmen innan det var dags för vinterbad. För några var det första gången för vinterbad vilket givetvis blev en extra upplevelse. Vi sänkte ner stegen i isvaken och sedan var det dags. Så uppfriskande, så närvarande och så fantastisk känsla att ta sista steget på stegen och vara kvar i vattnet några fler sekunder än planerat. Därefter nöjd vi i lugn och ro av en superhärlig frukostbuffé.

På träningsprogrammet stod sedan yoga på schemat med Maria. Därefter höll jag i ett corepass. Vi avslutade träningshelgen med en gemensam lunch som även den var super god och nyttig. Därefter var det tack och hej då.

Känslan av energi och tacksamhet  satt kvar långt efter att jag kommit hem. Den sitter tom kvar ännu. Att få drömma, planera, boka och genomföra en sådan här helg har varit så utvecklande och roligt för mig. Att sedan ta del av allas utvärderingar efter helgen var såklart också oerhört roligt. Nu har vi slipat lite på detaljerna och är redo för nästa träningshelg på Görvälns slott. Datumen är 18 till 19e mars. Du får gärna redan nu boka in dig och dina tjejkompisar på detta. Ta kontakt med mig eller till hello@gorvalnsslott.se

Lämna en kommentar