Om mig

Som person är jag glad, pigg och inkännande. Jag värdesätter familjen, hälsa och balans i livet. Som din tränare kommer du märka att jag är peppande, coachande och målinriktad.

Jag har tränat och varit fysiskt aktiv under hela mitt liv. När jag tog steget att utbilda mig till personlig tränare och kostrådgivare kände jag att som det så klyschigt heter hittade hem. Det är det här jag vill arbeta med och det är det här jag är bra på. Nu vill jag hjälpa dig med din väg framåt till ett hälsosammare liv. Jag vet vad som  krävs för att nå sina mål.

“Din energi och att du brinner så mycket för träning gjorde mig inspirerad. Har lärt mig många roliga övningar. Bra pepp och stöd dom gånger det känns tungt att komma igång. Och en känsla att du alltid gör det bästa för mig.”

Lovisa, 29 år, Nockeby

Som din personliga tränare möter jag dig var du är idag, hjälper dig att nå dina mål med en träningsplan utifrån dina förutsättningar. För mig är det viktigt att vi tittar på helheten, att vi ser till att alla bitar faller på plats. Detta för att dina hälsomål ska bli hållbara.  Med helheten menar jag att kunna hitta balansen mellan träning, återhämtning, kost, sömn och även det sociala livet med jobb, familj och vänner. Under mina pass kommer du få utmanas, utvecklas och självklart ha roligt för en ökad motivation.