Tjänster

Personlig träning

När vi planerat din träning och satt upp dina mål kör vi igång! Under din personliga träning utgår vi från dina förutsättningar och tränar långa eller korta pass beroende på vad du hinner med. Vi tränar i en träningslokal i Alvik, i utegym, i löpspår, i din trädgård eller hemma hos dig. All utrustning som behövs har jag med mig.

“Underbart att vara utomhus samtidigt som jag fått en tajtare kropp och snygga muskler. Men…bäst är ändå alla skratt, variationen av upplägg och att få fokusera på mig.”

Cecilia, 58 år, Bromma 

PT-Duo

Vill du träna med en kompis eller kanske en kollega? Många känner sig mer motiverade att träna tillsammans med andra. Det blir en annan dynamik under övningarna och möjligheterna till gemensamma övningar skapar stor variation. Det är även mycket inspirerande att sätta upp träningsmål med en kompis och kämpa tillsammans för att uppnå dem.

Stronger mamma

Under och efter en graviditet förändras kroppen. Jag har tre stycken barn så jag vet hur graviditeter och hormoner påverkar ens kropp och träning. Jag kan erbjuda dig träningsformer för att förebygga besvär under och efter graviditeter. Mammakroppen ska vara stark och hållbar. Alla kan delta oavsett träningsbakgrund. Jag anpassar träningen till individen. Det brukar bli en härligt stund och många mammor stannar sedan kvar och ammar, matar och promenerar sedan vidare hem. Just nu har jag inga aktiva grupper igång men hoppas på att kunna dra igång ett gäng mammagrupper under våren 2024

Företagsträning

Hälsosatsningar är numera ganska självklart på de flesta företag. Med rätt friskvård förebygger man många förslitnings besvär, och ökar prestations kapacitet. Genom att erbjuda träning på arbetstid kan du minska sjukfrånvaron bland dina anställda. Dessutom skapar gemensam träning en oslagbar teamkänsla i gruppen som sitter kvar långt efter träningspasset. Vi tränar på er arbetsplats (digitalt eller på plats), i en park eller på ett utegym.

“Vi ville erbjuda alla på Eventyr en timmes träning under arbetstid och nu är vi igång. Det vi uppskattar mest är att vi alltid får varierande pass och genomkörande av hela kroppen. Vi utmanas, inspireras och, framförallt, får vi svettas och skratta tillsammans.”

Eventyr AB

Padel – fys

Padel är en sport som kräver både styrka, snabbhet, smidighet, flexibilitet och uthållighet. För att bli hållbar i sitt padelspel och för att kunna spela smärtfritt med god fysik krävs en held del fysträning. Jag hjälper dig med padelfysen så att du kan prestera bättre samt förebygga eventuella skador. Bli en bättre padelspelare och minska risken för skador med hjälp av mig.

Självförsvar för tjejer

Att kunna freda sig i en utsatt situation är viktigt. Både mentalt och fysiskt. Jag erbjuder självförsvarskurser där vi bland annat går igenom mental förberedelse, gärningsmannens motiv, vad säger lagen samt självklart praktiska delar med fysiska moment.

Kurserna i en träningslokal i Alvik minst 4 gånger per år. Kursledare är förutom jag själv är även Joakim Lundberg. Joakim som har 30 års erfarenhet av kampsport samt 20 år inom Stockholms polisen främst på insatsstyrkan. Joakim är även utbildad coach samt instruktör i person, grupp och ledarskapsutveckling.

Nästa datum är inte spikat men varmt välkommen med din intresseanmälan.

Träningshelger

Intensiv, rolig och varierad träning i inspirerade miljö är ett fantastiskt sätt att komma igång med träningen och få en nystart.

27-28/1 åker vi till fantastiska Körunda för en helg full med träning, återhämtning, nya perspektiv och hälsosam mat. Se Blogg för utförligare erbjudande och information.

Stronger kostrådgivning

Jag erbjuder individuell kostrådgivning för dig som vill förbättra dina kostvanor och nå dina mål med din hälsa. Det kan vara allt från att gå ner i vikt med bra kost, kost för att prestera bättre och orka mer i vardagen, få bättre träningsresultat, viktökning, förändra din kroppssammansättning eller att förbättra din hälsa och få bättre kostvanor. Oavsett vad ditt mål är finns jag vid din sida och följer dig till målet.

Skogsbad

Att skogsbada handlar om att ta sig tid att vistas i skogen lite längre stunder i syfte att varva
ner, samla kraft och må bättre. Inspirationen kommer från Japan, där shinrin-yoku och skogsterapi allmänt rekommenderas, bland annat mot vardagsstress och oro.

Att skogsbada har många positiva effekter på kroppen, bland annat har forskare från hela
världen visat att blodtrycket och halten av stresshormoner sjunker. Man vet också att dagsljus
och solljus mot huden påverkar försvaret mot många allvarliga sjukdomar. Andra effekter av
att vistas i skogen, och i naturen över huvud taget, är minskad känsla av stress, ökad
koncentrationsförmåga och ökad smärttålighet.
Många upplever att en guidad tur ökar den lugnande effekten eftersom man då får hjälp att
fokusera på sinnesintrycken genom de övningar man gör och genom att man hela tiden blir
påmind om att se, höra, dofta och känna.

Jag anordnar skogsbad för mindre grupper samt för företag. Kontakta mig för prisföruppgifter och förslag på upplägg

Träna med mig under 5 veckor i sommar.

Digital träning som du kan utföra hur många gånger som helst var du än är i sommar.
Under fem veckor får du träna med mig digitalt. två träningspass i veckan. Du kan köra passen precis när det passar dig och du kan vara precis var du vill. Du kan vara hemma i vardagsrummet, på stranden, i sommarstugan eller på gymmet.
Passen är mellan 30 – 40 minuter långa. Det är bra om du har tillgång till en matta, ett gummiband samt en hantel/vikt. Har du ingen hantel går det alltid att lösa med en fylld vattenflaska.

Vem kan delta? Alla, ung som äldre, nybörjare som erfaren. Alla övningar går att anpassa efter just din dagsform.
Anmäld dig redan idag. Det här kommer bli kul!